Eagerly Internet
Nieuwsbrief niet leesbaar klik hier voor de webversie
NIEUWSBRIEF 4 / WEEK 9

Nog strengere regels mailings

Vanaf begin dit jaar zijn de regels voor het versturen van mailings nog strenger geworden. We hebben hier een handige checklist voor gemaakt (PDF, 136 kB). Controleer kritisch of jouw nieuwsbrief nog aan de voorwaarden voldoet. Voor advies bel: 030 785 3179.

Community building faciliteren

Begin dit jaar waren we gastspreker in het panel community building op de Eurosonic Noorderslag conferentie. Voor een bomvolle zaal marketingmensen uit de muziek- en podiawereld vertelden we over hoe je community building kan bevorderen. Online middelen maken het mogelijk deel te nemen en bij te dragen aan een community, voor (site/nieuwsbrief), tijdens (narrowcasting/mobiele site) en na (site/archief) een concert.

Groei Eager Mail

Onze maildienst Eager Mail is populair. Hiermee kan websitenieuws simpel per mail worden verzonden. Maar ook los van een website wordt Eager Mail ingezet voor nieuwsbrieven en interne mailings. Meer info in de factsheet Eager Mail (PDF, 211 kB).

Nieuwe website

In opdracht van het Zutphens Persbureau hebben we een nieuwe website gemaakt. Een eigentijds ontwerp, gekoppeld aan het Eagerly CMS met een op maat gemaakte Nieuwsblog module met social media integratie. Lees meer...

Offline door media aandacht

Wanneer je verwacht dat je website veel aandacht gaat krijgen in de media, laat ons (of je host) dat dan tijdig weten. Veel bezoek aan een website kan deze ernstig vertragen. Als we dit vooraf weten dan kunnen we snel extra capaciteit reserveren en de website optimaliseren voor veel bezoekers. Afgelopen jaar trokken www.volgdevos.nl en www.ijsbeelden.org veel bezoek, extra maatregelen zorgen voor de juiste performance.

Deventer Facebook

We hebben de gemeente Deventer geholpen met het aanmaken en inrichten van eigen Facebook Pages voor het Stadskwartier en de Belastingen. We hebben koppelingen met hun eigen website, YouTube en Twitter gemaakt. Eagerly zet de strategie uit, adviseert en voert uit. Nu onze eigen Facebook Page nog :-).

Scoor de grote vijf

In opdracht van Staatsbosbeheer en Evident hebben we de website Scoor De Grote Vijf gebouwd. Met deze WordPress website wil Staatsbosbeheer de aandacht op de vijf grootste dieren in Nederland vestigen. Lees meer...

Bedreigende kansen

Verouderde websites lopen verhoogd risico gehackt te worden. Het is zeer aan te raden websoftware zonder onderhoudscontract en ouder dan twee jaar te laten onderzoeken op veiligheidsrisico’s. Maar naast risico’s biedt onderhoud ook kansen, zie ook "7 redenen om ook na lancering site te blijven doorontwikkelen" op Frankwatching.

Nieuwe domeinen

Wist je dat het aantal domeinregistratie mogelijkheden blijft groeien Nieuwe mogelijkheden zijn registraties onder .xxx en .je en .gg. Eagerly Internet kan onder ruim 200 extensies registratie aanbieden en zo je merk beschermen. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Easily toekomstvoorspelling

Elke maand organiseren we een informele en inhoudelijke avond voor medewerkers en geïnteresseerden. Begin dit jaar was er ruimte voor voorspellingen: Websites worden vaker als app ontwikkeld, ook voor Facebook. Responsive design neemt een vlucht en de aandacht voor security en privacy zal alsmaar groeien. Zomaar een greep uit de opmerkingen van onze trendwatchers.

Team

Eind januari hebben we afscheid genomen van Jasper, hij gaat stage lopen bij internetbureau Mirabeau, we wensen hem veel succes! Onze stagiair Niels is nu klaar met zijn stage en blijft bij Eagerly en nieuw talent Samuel komt ons team versterken. Begin mei breiden we ons team verder uit met een ervaren webontwerper, in onze volgende nieuwsbrief meer hierover. En komende maanden gaan we op zoek naar nog een nieuwe webdeveloper voor ons team.

Getwitter @eagerlyinternet

Va morgen is de #Basisregistraties Adressen en Gebouwen (#BAG), incl. postcodes vrij te gebruiken.. tof voor een app http://t.co/2H7Pg1YA

Nieuw: Spotify Apps! Gebaseerd op html5/css en JavaScript, je eigen App aanbieden in Spotiy, voor wie mogen we de eerste ontwikkelen

De eerste digitale jaarverslagen zijn weer in de maak, ook een idee voor jouw organisatie #jaarverslag #in

Nieuwe (mooie) webtechnieken simpel uitgelegd: http://t.co/Z86HRO6z #html5 #css3

Eagerly Internet

Eagerly Internet
info@eagerly.nl l www.eagerly.nl

Kantoor- en postadres
Jansveld 31
3512 BE Utrecht

Telefoon
030 785 3179

kvk & BTW NR
09107895
NL808108785B01